Yazı Boyutu
  • a
Okuma Modu

Beykoz Riva’da silahla vurulduktan sonra çuvala konularak çöp konteynerine atılan yaralı köpeği Beykoz Belediyesi Temizlik İşçileri kurtardı. Ekipler tarafından köpeğe “Güçlü” adı verildi.

Beykoz’da tabancayla vurularak yaralandığı anlaşılan sokak köpeği, çuvala koyularak çöp konteynerine atıldı.

Belediyenin çağrı merkezine gelen ihbar üzerine bölgeye giden temizlik işleri ekipleri yaralı köpeği konteynerden çıkardı.

Sahipsiz sokak hayvanların bakımının yapıldığı belediyeye ait rehabilitasyon merkezine getirilen Güçlü köpek veteriner hekimlerce burada hemen tedavi altına alında.

Veteriner tarafından kurşunu çıkarılan Güçlü köpek bir süre rehabilitasyon merkezinde misafir edildikten sonra sağlığına kavuşmasının ardından doğaya bırakılacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, “Sokak hayvanlarımız korunmaya muhtaç varlıklar. Bizler Belediye olarak gönüllü hayvansever dostlarımızla gece gündüz, yaz kış mücadele ederken böyle duyarsız ve vicdansız durumlarla karşılaşmak üzüntü verici. Ülkemizi kenetleyen Kuyu köpeğin kurtarılmasıyla beraber yaşadığımız sevinci bu köpeği kurtardığımızda da yaşadık. Sağlık durumu gayet iyi. Bakımını ve ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Umarım böyle kötü olaylarla bir daha karşılaşmayız.” dedi.